Woning ontwerp

woning ontwerp

Woning ontwerp

woning ontwerpUltra-efficiënt woning ontwerp combineert state-of-the-art, energie-efficiënt bouwen, de toestellen en verlichting met in de handel verkrijgbare systemen voor hernieuwbare energie, zoals zonne-water-verwarming en zonne-elektriciteit.

Woning ontwerp

Door gebruik te maken van lokale klimaat en de omstandigheden ter plaatse, kunnen ontwerpers passieve zonne-energie voor verwarming en koeling en energie-efficiënte landschapsarchitectuur strategieën opnemen. De bedoeling is om het energieverbruik voor thuisverbruik kosten-effectief mogelijk te maken, en vervolgens aan de verlaagde eisen op het terrein van hernieuwbare energie systemen te voldoen.

Een andere strategie voor het bereiken van een ultra-efficiënte huis is te bouwen of te verbouwen volgende de passieve huis standaarden.Het resultaat is een zeer goed geïsoleerde, luchtdichte structuur drastisch verminderd met toepassingen voor verwarming en koeling.

In vele delen van het land, kunnen huiseigenaren een deel van de kosten van energie-efficiëntie en hernieuwbare energie upgrades terugverdienen door middel van kortingen of andere financiële voordelen.